Creafor

SQUID trendy raamdecoratie!

6 unieke eigenschappen van SQUID:

Veelzijdig

Squid is de enige raambekleding die op elk type en op elke vorm van raam kan aangebracht worden. Het textiel is zowel vocht- als hittebestendig en is uitermate geschikt voor maatwerk of speciale toepassingen.

Transparantie en privacy

Squid is een transparante stof die het mogelijk maakt overdag naar buiten te kijken, maar die de inkijk naar binnen sterk belemmert. Met Squid geniet je dus van je privay én van je uitzicht.

Stijlvol

Squid is een textiel met een mooie, natuurlijke uitstraling. De unieke textuur maakt het bovendien praktisch in onderhoud en geschikt voor elk interieur en type architectuur. Onze vijf kleuren zijn precies gekozen zodat Squid ook perfect bij uw inrichting past.

Zonwerend

Squid houdt een groot deel van de zonnewarmte buiten en is zo ideaal als zonwerende oplossing. Squid is bestand tegen zware zonne-intensiteit en extreme luchtvochtigheid.

Eenvoudig

Squid is snel en eenvoudig te installeren. Je kunt het helemaal zelf of je doet beroep op één van onze vakmannen. Je hebt er geen professioneel materiaal voor nodig en de installatie gebeurt bovendien zonder beschadiging uw interieur. Zie hier de demonstratie.

100% Belgisch

Squid is 100% Belgisch. Deze unieke raamdecoratie werd ontwikkeld en geweven door Lampe textiles in Tielt. Gedreven door de passie voor textiel, liefde voor schoonheid en met kwaliteit hoog in het vaandel.

Contacteer ons hier voor meer info, prijzen of stalen:

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Beschikbare kleuren

Foto’s van realisaties

Krijg nu korting op onze webshop!